Новини

Детска градина и Основно училище

Представяме ви проект за изграждане  на нов училищен кампус , състоящ се от детска градина и основно училище с Viroc, който е реализиран през 2011 г. Архитектурният проект и общата координация са дело на Consalez Rossi Architetti Associati, а поръчител на проекта е Община Cernusco sul Naviglio в Милано.

ВИЖ ПОВЧЕ >

Преместваеми обекти

Интересът и търсенето на наречените „Преместваеми домове” става все по-голям, което води до бързото развитие на проектирането и осъществяването на този вид проекти.

ВИЖ ПОВЧЕ >

Екологично, безвредно с грижа за децата

Проекта детската градина в Португалия, която е част от план за обновление на градското пространствo, дава възможност да се направи паралел между обществена сграда и индустриалният дизайн, като едновременно с това се работи и експериментира с биоклиматичните концепции в този мултидисциплинарен проект за.

ВИЖ ПОВЧЕ >

VIVOOD Landscape Hotels, Испания

Разположен в близост до Аликанте, Испания, VIVOOD Landscape Hotels е иновативна хотелска верига,  проектирана и управлявана от архитекти и инженери, със страст да създаде  пространства с нова концепция, която предлага уникално преживяване на своите гости. Целта на VIVOOD е да се използва модулна архитектура, за да се създаде мрежа от функционални курорти.  Това е място, където гостите на хотела, търсещи нови усещания, ще намерят спокойствие в изключителна обстановка, заедно с екологичното съзнание.

ВИЖ ПОВЧЕ >

Портативни Еко Тоалетни, Бразилия

Тези „еко-преносими“ тоалетни са разработени от бразилските архитекти Sérgio Viana и Jonathan Valle от Estúdio SJ2A. Те са проектирани и изработени от  контейнери за корабоплаване и панели Viroc, за да се създаде устойчива архитектура, която да използва максимално екологичните строителни материали и техники.

ВИЖ ПОВЧЕ >

Scroll to top