VIVOOD Landscape Hotels, Испания

Разположен в близост до Аликанте, Испания, VIVOOD Landscape Hotels е иновативна хотелска верига,  проектирана и управлявана от архитекти и инженери, със страст да създаде  пространства с нова концепция, която предлага уникално преживяване на своите гости. Целта на VIVOOD е да се използва модулна архитектура, за да се създаде мрежа от функционални курорти.  Това е място, където гостите на хотела, търсещи нови усещания, ще намерят спокойствие в изключителна обстановка, заедно с екологичното съзнание.

Сградите са облицовани външно с черен Viroc чрез използването на устойчиви строителни. Системи, които са успешно интегрирани с околната среда, като се подчертава използването и комбинацията от дърво и циментови плоскости Viroc. Земният характер на тези здрави и устойчиви материали им помагат да се влеят в естествения пейзаж.

Резултатът е 25 независими апартамента, ресторант и бар, панорамен плувен басейн и няколко тераси и частни открити горещи вани, всички събрани в сърцето на природата. Приятна атмосфера, тишина и спокойствие, където можете да отдъхнете и да се докоснете до природата.

Scroll to top